gototopgototop
petak, 26. jun 2015. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Saopštenje Ministarstva spoljnih poslova povodom terorističkog napada u Tunisu
+ larger fontnormal font- Smaller font
mspPovodom terorističkog napada u tuniskom gradu Sus, 26. juna 2015. godine, Ambasada Republike Srbije u Tunisu je izvestila da, prema prvim raspoloživim saznanjima, dobijenim od Ministarstva unutrašnjih poslova Tunisa i turističkih agencija koje su zadužene za turiste iz Srbije, među poginulim i povređenim, nema državljana Republike Srbije.

Ambasada Republike Srbije u Tunisu je u stalnom kontaktu sa nadležnim tuniskim organima i nastavlja sa praćenjem i izveštavanjem o aktuelnoj situaciji. Inače, grad Sus je pod policijskom i vojnom blokadom i tuniski organi sprovode istragu i preduzimaju neophodne bezbednosne mere. Ministarstvo spoljnih poslova i Ambasada Srbije u Tunisu apeluju na naše građane koji letuju i borave u Tunisu da, zbog nastale situacije, preduzmu mere povećanog opreza radi lične bezbednosti.

Svi zainteresovani građani Republike Srbije mogu se obratiti za informacije Ambasadi Srbije u Tunisu, preko telefona: +21671 780 624; +21671 794 626 i i-mejla: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli