gototopgototop
utorak, 16. maj 2017. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Šef srpske diplomatije primio u oproštajnu posetu ambasadora Belorusije Vladimira Čuševa
+ larger fontnormal font- Smaller font
BelorusijaPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštaju posetu izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike  Belorusije Vladimira Čuševa.

Ministar Dačić konstatovao je uspešan razvoj svih oblika saradnje u poslednje četiri godine, kako na visokom političkom nivou, tako i u saradnji između gradova i opština Republike Srbije i Republike Belorusije.

Šef srpske diplomatije istakao je da je takva saradnja imala veliku podršku i angažovanost ambasadora Čuševa, čiji je lični doprinos veliki, zbog čega ga je predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić odlikovao ordenom Srpske zastave I stepena za zasluge u razvoju i jačanju ukupne saradnje i prijateljskih odnosa između Srbije i Belorusije.

Ministar Dačić poželeo je sve najbolje ambasadoru Čuševu u njegovoj daljoj diplomatskoj karijeri i u ličnom životu, izrazivši nadu da će on nastaviti da na novoj dužnosti daje doprinos daljem razvoju bilateralne saradnje između Srbije i Belorusije i zaštiti naših nacionalnih interesa na međunarodnom planu.Sastanak Dačić - Čušev
Sastanak Dačić - Čušev
Sastanak Dačić - Čušev
Sastanak Dačić - Čušev