gototopgototop
Министарство спољних послова
Конзуларне вести


Конзуларне консултације Министарства спољних послова Републике Србије и Министарства иностраних послова Републике Тунис Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 07. новембар 2017.
skp tunis_07112017_01Конзуларне консултације Министарства спољних послова Републике Србије и Министарства иностраних послова Републике Тунис, на нивоу помоћника министара за конзуларне послове, одржане су у Београду, 7. новембра 2017. године.
Опширније...
 
Информација о приведеним српским радницима у Словачкој Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 19. октобар 2017.
logo mspПоводом привођења групе од 23 држављана Републике Србије у граду Шалу у Словачкој, Министарство спољних послова обавештава грађане Србије да се словачко тржиште рада у последњих неколико година све више отвара за раднике из трећих земаља.Опширније...
 
Одлука о укидању виза за држављане Р. Индонезије, носиоце обичних пасоша Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 10. октобар 2017.
indonezijaВлада Републике Србије је, на својој седници одржаној 6. октобра 2017. године, донела Одлуку о укидању виза за држављане Републике Индонезије, носиоце обичних пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Републике Србије најдуже до 30 дана од датума уласка у Р. Србију, у периоду од годину дана, уколико не постоје сметње из члана 11.
Кључне речи: Индонезија
Опширније...
 
Конзуларне консултације Министарства спољних послова Републике Србије и Министарства иностраних послова Исламске Републике Иран Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 03. октобар 2017.
konsultacije iran_03102017_1Конзуларне консултације Министарства спољних послова Републике Србије и Министарства иностраних послова Исламске Републике Иран, на нивоу помоћника министара за конзуларне послове, одржане су у Техерану, 03. октобра 2017. године.
Опширније...
 
Безбедност на Карипским острвима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 19. септембар 2017.
logo ministarstvaПодручје Карипских острва је, након урагана ,,Ирма", угрожено и новим ураганом ,,Марија", који је већ погодио острво Доминика и креће се према Девичанским острвима и Доминиканској Републици. Опасност од урагана прети и острвима Гвадалупе, Сент Кит и Невис, Монсерат и Света Луција. Развој ситуације прати се на острвима Свети Мартин, Свети Бартоломеј, Саба, Свети Еустахије, Ангвила и Мартиник.

Држављанима Републике Србије који бораве на наведеном подручју саветује се да прате информације у средствима јавног информисања, као и упозорења локалних органа власти и полиције на опасност од природних непогода.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>