gototopgototop
Министарство спољних послова Конзуларнo Путовања у иностранство
Актуелне вести за путовање у иностранство
Конзуларне консултације са Азербејџаном Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 25. јун 2013.
Конзуларне консултације са Азербејџаном_2Конзуларне консултације између Републике Србије и Републике Азербејџан одржане су 24. јуна 2013.г у Бакуу.
Кључне речи: Азербејџан
Опширније...
 
Услови за путовање у Хрватску после 01. јула 2013. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 19. јун 2013.
Услови за путовање и прелазак границе у Хрватску неће се променити за грађане Србије уласком Хрватске у Европску унију 1. јула 2013. године.
Кључне речи: Хрватска
Опширније...
 
Конзуларне консултације са БиХ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 07. јун 2013.
Конзуларне консултацијеКонзуларне консултације између Републике Србије и Босне и Херцеговине одржане су 6. јуна 2013.г у Сарајеву.
Опширније...
 
Дан Конзуларне службе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 03. јун 2013.
Дан Конзуларне службеУ Министартсву спољних послова је обележен 2. јун – Дан конзуларне службе. Тим поводом је одржан пријем чији је домаћин био амбасадор Шани Дермаку, помоћник министра за конзуларне послове. Пријему су поред руководиоца у Министарству и службеника Сектора за конзуларне послове, присуствовали предствници других државних органа и институција са којима Министарство сарађује у обављању конзуларних послова и заштити држављана Републике Србије у иностранству. 
Опширније...
 
Замена возачких дозвола у Италији Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 09. април 2013.
Држављани Србије који бораве у Италији могу да замене српску возачку дозволу за италијанску уколико је дозвола издата у Србији пре него што је носилац дозволе регулисао пребивалиште у Италији, као и да у моменту подношења захтева за замену возачке дозволе њен власник нема пребивалиште у Италији дуже од четири године. Наведено је омогућено Споразумом о међусобном признавању возачких дозвола између Владе Републике Србије и Владе Републике Италије, који је ступио на снагу 8.априла 2013.г. За потребе поступка замене возачке дозволе дипломатско-конзуларна представништва Републике Србије у Италији ће издавати сертификате о важности и аутентичности српске возачке дозволе. За више информација, можете се обратити надлежном дипломатско-конзуларном представништву Србије у Италији.
Кључне речи: Италија
Опширније...
 
Путовање малолетних лица у Црну Гору Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 04. април 2013.
Maлoлeтни држављани Србије мoгу улaзити у Црну Гoру и малолетни држављани Црне Горе могу улазити у Србију сa извoдoм из мaтичнe књигe рoђeних, ђaчкoм или здрaвствeнoм књижицoм дo 30. јуна 2013. гoдинe.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 Следећа > Крај >>