gototopgototop
Министарство спољних послова Конзуларнo Путовања у иностранство Визе за иностранство и информације о државама Земље - путовање у иностранство

Визе за иностранство и информације о државама

Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Кот д' Ивоар
+ larger fontnormal font- Smaller font
ВИЗНИ РЕЖИМ

Дипломатски и службени пасоши: Потребна виза
Обични пасоши и друге путне исправе: Потребна виза

  Грађани Републике Србије од 2012. године визе за путовања у Републику Кот д' Ивоар (Cote d'Ivoire) могу прибавити у Конзулату Републике Кот д' Ивоар (Consulate de Cote d'Ivoire) у Загребу, Република Хрватска.
  Радно време Конзулата: понедељак-петак од 9 до 12 часова. Телефон: 00385/1/3985127.

 БЕЗБЕДНОСТ
 
 У вези са терористичким нападом у летовалишту Гранд Басам, у близини главног града Абиџана, 13. марта 2016. године, којом приликом је настрадало и повређено више десетина људи, држављанима Републике Србије, који бораве или намеравају да путују у Кот д' Ивоар, препоручује се посебан опрез на јавним местима, укључујући и места која посећују страни туристи, као и праћење информација о безбедносној ситуацији.

Амбасада Републике Србије у Абуџи прати актуелну ситуацију и релевантна обавештења и савети могу се добити на бројеве телефона: +234/8059738145, е-mail: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , веб сајт: http://www.abuja.mfa.gov.rs".

ЕПИДЕМИЈА ЕБОЛЕ - 19.08.2014

Власти Кот д' Ивоар забраниле су све авионске летове према државама погођеним еболом.