gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Konzularno Putovanja u inostranstvo Vize za inostranstvo i informacije o državama Zemlje - putovanje u inostranstvo

Vize za inostranstvo i informacije o državama

Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Kot d' Ivoar
+ larger fontnormal font- Smaller font
VIZNI REŽIM

Diplomatski i službeni pasoši: Potrebna viza
Obični pasoši i druge putne isprave: Potrebna viza

  Građani Republike Srbije od 2012. godine vize za putovanja u Republiku Kot d' Ivoar (Cote d'Ivoire) mogu pribaviti u Konzulatu Republike Kot d' Ivoar (Consulate de Cote d'Ivoire) u Zagrebu, Republika Hrvatska.
  Radno vreme Konzulata: ponedeljak-petak od 9 do 12 časova. Telefon: 00385/1/3985127.

 BEZBEDNOST
 
 U vezi sa terorističkim napadom u letovalištu Grand Basam, u blizini glavnog grada Abidzana, 13. marta 2016. godine, kojom prilikom je nastradalo i povređeno više desetina ljudi, državljanima Republike Srbije, koji borave ili nameravaju da putuju u Kot d' Ivoar, preporučuje se poseban oprez na javnim mestima, uključujući i mesta koja posećuju strani turisti, kao i praćenje informacija o bezbednosnoj situaciji.

Ambasada Republike Srbije u Abudzi prati aktuelnu situaciju i relevantna obaveštenja i saveti mogu se dobiti na brojeve telefona: +234/8059738145, e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , veb sajt: http://www.abuja.mfa.gov.rs".

EPIDEMIJA EBOLE - 19.08.2014

Vlasti Kot d' Ivoar zabranile su sve avionske letove prema državama pogođenim ebolom.