gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Диселдорф: Изложба у Градској кући „Ми код вас - заједништво које траје 50 година" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 15. октобар 2018.
altИзложба „Ми код вас - заједништво које траје 50 година", коју је организовао Генерални конзулат Србије поводом 50 година од потписивања споразума о запошљавању грађана тадашње Југославије у СР Немачкој, одржана је у Градској кући од 8. до 15. октобра. Изложбу су отворили државни секретар за дијаспору у МСП Ивица Тончев и заменик градоначелника Диселдорфа Фридрих Концен.
Опширније...
 
Ријека: Конзул Петровић у посети школи с наставом на српском језику Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 12. октобар 2018.
rijeka skolaГенерални конзул у Ријеци Горан Петровић посетио је Основну школу "Срдочи", у којој се реализује додатна настава на српском језику и ћириличком писму, и уручио донацију помоћне наставне литературе, коју је обезбедило Министарство спољних послова Србије.
Опширније...
 
Подгорица: Представљена туристичка понуда Београда Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 11. октобар 2018.
altПредстављање актуелне туристичке понуде Београда, у сарадњи са Амбасадом Србије и компанијом "МТел", одржанo је у хотелу "Хилтон" у Подгорици, 9. октобра.
Опширније...
 
Токио: Представљање споменика Србије са Листе светске баштине Унеска Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 11. октобар 2018.
unesko2Споменици у Србији, који се налазе на Листи светске баштине Унеска, представљени су у нашој Амбасади у Јапану 11. октобра, за око 60 гостију из Унеско асоцијација, са седиштем у разним општинама Токија.
Опширније...
 
Праг: Амбасада покровитељ изложбе сликара из Србије, Чешке и Бугарске Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 10. октобар 2018.
izlozba slikaraИзложба „Сусрети" сликара из Србије, Чешке и Бугарске, под покровитељством амбасада Србије и Бугарске, отворена је у Бугарском културном институту у Прагу 10. октобра, у сарадњи са Музејом наивне и маргиналне уметности из Јагодине.
Опширније...
 
Доха: Медији о састанку амбасадора Поздерца са министром спољних послова Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 10. октобар 2018.
amb i_minКатарска штампа објавила је вест о састанку амбасадора Јасминка Поздерца са државним министром за спољне послове Ал Мураикијем. „Галф Тајмс", „Катар Трибјун", као и веб сајт Министарства иностраних послова Катара пренели су фото вест у којој се наводи да је амбасадор Поздерац уручио позивно писмо за учешће катарских званичника на „Форуму за енергетску безбедност на простору Евроазије" у Београду, од 26. до 27. октобра.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>