gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Активности ДКП РС
Техеран: Амбасадор и директор новинске агенције „Ирна“ подвукли значај промоције веза две земље Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 14. фебруар 2018.
IrnaАмбасадор Србије у Ирану Драган Тодоровић посетио је 30. јануара државну новинску агенцију „Ирна" (вест о посети објављену на сајту Ирне можете видети на линку) и разговарао са њеним директором Саједом Зијом Хашемијем. Медији су веома важан канал комуникације у данашњем свету, јер могу да пруже званичницима и широј јавности информације на најразнородније теме, чиме стварају основу за боље упознавање различитих народа и култура, сложили су се наш амбасадор и директор Ирне.
Опширније...
 
Братислава: Отворена изложба сликара Михала Ђуровке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 14. фебруар 2018.
djurovkaИзложба академског сликара из Кисача Михала Ђуровке, под називом „Шуме и равнице", отворена је 5. фебруара у галеријском простору Универзитетске библиотеке у Братислави, под покровитељством Амбасаде Србије. Љубитељи ликовне уметности изложбу ће моћи да виде до 28. фебруара.
Опширније...
 
Тел Авив: Представљање туристичких потенцијала Србије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 14. фебруар 2018.
Prezentacija2Туристички потенцијали Србије представљени су у хотелу Хилтон у Тел Авиву. Презентацију су, уз подршку Амбасаде Србије, организовали Туристичка организација Србије и Туристичка организација Београда, у партнерству са израелском агенцијом „Опенскај".
Опширније...
 
Вашингтон: Амбасадор Матковић представио Србију у емисији „Америка и свет“ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 08. фебруар 2018.
ambasadorAмбасадор Србије у САД Ђерђ Матковић дао је получасовни интервју у оквиру ТВ серијала „Америка и свет".
Опширније...
 
Мадрид: Амбасадор Прокић именован за академика „Дипломатске академије" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 07. фебруар 2018.
akademikAмбасадор Србије у Шпанији Данко Прокић именован је за академика „Дипломатске академије" на церемонији проглашења у Културном центру „Касино де Мадрид" 27. јануара, пренео је дневни лист „Ла разон".
Опширније...
 
Печуј: Привредна комора Војводине и Печујско-барањска трговинско-индустријска комора потписале Споразум о сарадњи Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 02. фебруар 2018.
peujПривредна комора Војводине и Печујско-барањска трговинско-индустријска комора потписале су 30. јануара у Печују Споразум о сарадњи у циљу јачања пословних односа и развијања узајамне сарадње. Споразум су потписали председник ПК Војводине Бошко Вучуревић и председник Печујско-барањске трговинско-индустријске коморе Тамаш Шикфеи.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>