gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Vašington: Koncert srpskih umetnika na Milenijumskoj sceni Kenedi centra Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 09. mart 2019.
koncert1Srpski umetnici održali su koncert „Srbija širom sveta klavira" na Milenijumskoj sceni Džon F. Kenedi centra za izvođačke umetnosti, u organizaciji Ambasade Srbije i Kenedi centra u Vašingtonu, 25. februara.
Opširnije...
 
Nikozija: Otvorena izložba Muzeja Nikole Tesle Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 08. mart 2019.
altIzložba Muzeja Nikole Tesle pod nazivom „Tesla, delo, duh, vizija" otvorena je 1. marta u Nikoziji, što je u direktnom televizijskom uključenju prenela kiparska TV Omega.
Opširnije...
 
Skoplje: Mjuziklom „Zona zamfirova" proslavljeni Dan državnosti i Dan Vojske Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 08. mart 2019.
ddrzAmbasada Srbije u Makedoniji organizovala je svečani prijem povodom Dana državnosti i Dana Vojske u Makedonskom narodnom teatru u Skoplju, uz izvođenje mjuzikla „Zona Zamfirova" Pozorišta na Terazijama u Beogradu.
Opširnije...
 
Pelagićevo: Uručena plaketa Generalnom konzulatu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 08. mart 2019.
altNačelnik opštine Pelagićevo Simo Stakić uručio je Generalnom konzulatu Srbije u Banja Luci plaketu za doprinos razvoju opštine i zahvalio za podršku Vlade Srbije u vrednosti od 200.000 evra.
Opširnije...
 
Pariz: Stalna delegacija Srbije na Međunarodnom danu maternjeg jezika Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 08. mart 2019.
altStalna delegacija Srbije pri UNESKU učestvovala je 21. februara u obeležavanju Međunarodnog dana maternjeg jezika, kulturnog događaja koji je inicirala Stalna delegacija Bangladeša.
Opširnije...
 
Nju Delhi: Mediji o prijemu u Ambasadi Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 07. mart 2019.
hindustan timesIndijske novine „Tajmz of Indija" i „Hindustan tajmz" objavile su foto-izveštaje o prijemu u bašti Ambasade Srbije u Nju Delhiju povodom Dana državnosti Srbije u kojima je preneto da je ambasador Vladimir Marić pročitao poruku predsednika Srbije, te da je prijem počeo minutom ćutanja za stradale u Pulvami.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>