gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Moskva: Manifestacija posvećena Srbiji u Ruskoj državnoj dečijoj biblioteci Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 13. decembar 2018.
manifestacija3Manifestacija „Otkrivamo zemlje - Srbija", u kojoj su učestvovala deca od 3 do 12 godina, održana je 8. decembra u Ruskoj državnoj dečijoj biblioteci u zajedničkoj organizaciji sa Ambasadom Srbije.
Opširnije...
 
Toronto: Roman „Kukasti nad Srbijom" predstavljen u Generalnom konzulatu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 12. decembar 2018.
Baturan 11Književno veče posvećeno romanu Radomira Baturana „Kukasti nad Srbijom" održano je 6. decembra u Generalnom konzulatu Srbije u Torontu, u saradnji sa klubom časopisa srpskih intelektualaca „Ljudi govore". Roman je posvećen istorijskoj ličnosti, pilotu srpske kraljevske vojske Djorđu Stojanoviću, koji je tokom dvanaest dana rata između Kraljevine Jugoslavije i fašističke Nemačke, oborio tri neprijateljska aviona.
Opširnije...
 
Herceg Novi: Film i predavanje u čast završetka Prvog svetskog rata Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 11. decembar 2018.
altGeneralni konzulat Republike Srbije u Herceg Novom je, u saradnji sa udruženjem „Matica Boke" i Javnom ustanovom kulture „Herceg Fest", organizovao prikazivanje dokumentarnog filma „Zaboravljeni admiral Ernest Trubridz", u dvorani „Park". Takođe, povodom obeležavanja stogodišnjice kraja Prvog svetskog rata, publicista Nebojša Rašo održao je predavanje „Pomorci iz Boke u borbi za oslobođenje i ujedinjenje".
Opširnije...
 
Oslo: Kulturni program u Ambasadi Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 10. decembar 2018.
altAmbasada Srbije u Norveškoj, u saradnji sa srpskim udruženjima u Oslu, organizovala je 3. decembra projekciju filma „Srbija u Velikom ratu" i nastup Dečjeg i Kamernog hora „Sv. Vasilije Ostroški", povodom obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata.
Opširnije...
 
Ljubljana: Obeleženo 100 godina od završetka Velikog rata Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 09. decembar 2018.
altFilm „Srbija u Velikom ratu" prikazan je u Kulturno-pastoralnom centru SPC 3. decembra u znak obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata.
Opširnije...
 
Bern: Dan u Ambasadi posvećen jubileju kraja Prvog svetskog rata Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 08. decembar 2018.
altFilm „Srbija u Velikom ratu" i knjige „Srbi u Švajcarskoj - studenti 1863-1918" i „Srbi u Švajcarskoj 1914-1918" predstavljeni su 30. novembra u Ambasadi Srbije u Bernu, u okviru obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>