gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Diseldorf: Izložba u Gradskoj kući „Mi kod vas - zajedništvo koje traje 50 godina" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 15. oktobar 2018.
altIzložba „Mi kod vas - zajedništvo koje traje 50 godina", koju je organizovao Generalni konzulat Srbije povodom 50 godina od potpisivanja sporazuma o zapošljavanju građana tadašnje Jugoslavije u SR Nemačkoj, održana je u Gradskoj kući od 8. do 15. oktobra. Izložbu su otvorili državni sekretar za dijasporu u MSP Ivica Tončev i zamenik gradonačelnika Diseldorfa Fridrih Koncen.
Opširnije...
 
Rijeka: Konzul Petrović u poseti školi s nastavom na srpskom jeziku Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 12. oktobar 2018.
rijeka skolaGeneralni konzul u Rijeci Goran Petrović posetio je Osnovnu školu "Srdoči", u kojoj se realizuje dodatna nastava na srpskom jeziku i ćiriličkom pismu, i uručio donaciju pomoćne nastavne literature, koju je obezbedilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.
Opširnije...
 
Podgorica: Predstavljena turistička ponuda Beograda Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 11. oktobar 2018.
altPredstavljanje aktuelne turističke ponude Beograda, u saradnji sa Ambasadom Srbije i kompanijom "MTel", održano je u hotelu "Hilton" u Podgorici, 9. oktobra.
Opširnije...
 
Tokio: Predstavljanje spomenika Srbije sa Liste svetske baštine Uneska Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 11. oktobar 2018.
unesko2Spomenici u Srbiji, koji se nalaze na Listi svetske baštine Uneska, predstavljeni su u našoj Ambasadi u Japanu 11. oktobra, za oko 60 gostiju iz Unesko asocijacija, sa sedištem u raznim opštinama Tokija.
Opširnije...
 
Prag: Ambasada pokrovitelj izložbe slikara iz Srbije, Češke i Bugarske Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 10. oktobar 2018.
izlozba slikaraIzložba „Susreti" slikara iz Srbije, Češke i Bugarske, pod pokroviteljstvom ambasada Srbije i Bugarske, otvorena je u Bugarskom kulturnom institutu u Pragu 10. oktobra, u saradnji sa Muzejom naivne i marginalne umetnosti iz Jagodine.
Opširnije...
 
Doha: Mediji o sastanku ambasadora Pozderca sa ministrom spoljnih poslova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 10. oktobar 2018.
amb i_minKatarska štampa objavila je vest o sastanku ambasadora Jasminka Pozderca sa državnim ministrom za spoljne poslove Al Muraikijem. „Galf Tajms", „Katar Tribjun", kao i veb sajt Ministarstva inostranih poslova Katara preneli su foto vest u kojoj se navodi da je ambasador Pozderac uručio pozivno pismo za učešće katarskih zvaničnika na „Forumu za energetsku bezbednost na prostoru Evroazije" u Beogradu, od 26. do 27. oktobra.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>