gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Vašington: „Exploring Balkan Food“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 07. maj 2017.
Vasington 7520171U saradnji sa Odeljenjem za promociju kulture američke kulturne institucije „Smithsonian Associates" (u daljem tekstu Smitsonijan) Ambasada Republike Srbije organizovala je u restoranu balkanske kuhinje „Ambar" veče pod nazivom „Exploring Balkan Food".
Ključne reči: SAD
Opširnije...
 
Čikago: Veče karikature i animiranog filma Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 05. maj 2017.
Cikago 5520171U Generalnom konzulatu Republike Srbije u Čikagu održano je veče karikature i animiranog filma Zorana Jovanovića iz Beograda, poznatog karikaturiste i autora animiranih filmova. Ime Zorana Jovanovića nalazi se u Antologiji najboljih karikaturista i ilustratora  po izboru „Njujork tajmsa".
Ključne reči: SAD
Opširnije...
 
Čikago: Predstava „Kumovi“ Dušana Kovačevića Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 02. maj 2017.
Cikago 1742017U organizaciji „International Voices Project", američkog pozorišta „Vitalist Theatre"i Generalnog konzulata Republike Srbije u Čikagu predstavljen je prvi put na engleskom jeziku pozorišni komad „Kumovi" Dušana Kovačevića u Kulturnom centru Servantes u Čikagu.
Ključne reči: SAD
Opširnije...
 
Tokio: Izložba fotografija i skulptura „Život i smrt“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 20. april 2017.
Tokio 2042017Ambasada Republike Srbije u Tokiju organizovala je izložbu mladih umetnica iz Srbije i Japana pod nazivom „Život i smrt – izložba savremene umetnosti Srbije i Japana". Na izložbi koja  je održana u prostorijama Ambasade u periodu od 20. do 28. aprila 2017. predstavljene su skulpture i snimak procesa rada vajarke Jovane Tucović, kao i fotografije Akiko Koga.
Ključne reči: Japan
Opširnije...
 
Lisabon: Poseta grupe studenata i profesora iz Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 20. april 2017.
Grupa od nekoliko profesora i 65 studenata Ekonomskog fakulteta u Subotici Univerziteta u Novom Sadu posetila je tokom svog studijskog putovanja Portugal  i Ambasadu Republike Srbije u Lisabonu.
Ključne reči: Portugalija
Opširnije...
 
Vašington: Učenici OŠ „Sveti Sava“ posetili našu Ambasadu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. april 2017.
Vasington 1942017Grupa od deset učenika od šestog do osmog razreda OŠ „Sveti Sava" iz Milvokija (Viskonsin) posetila je sa roditeljima Ambasadu Republike Srbije u Vašingtonu.
Ključne reči: SAD
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>