gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Aktivnosti DKP RS
Helsinki: Fudbalski tim Ambasade osvojio treće mesto na „Mondijalitu“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. jun 2018.
mondialito -_pre_mecaNa takmičenju pod nazivom „Mondijalito", na kome su se u malom fudbalu na travi takmičili predstavnici država čije će reprezentacije nastupiti na Svetskom prvenstvu u Rusiji, srpski tim je osvojio treće mesto. „Mondijalito" je održan u Helsinkiju 9. juna, u čast održavanja predstojećeg Svetskog kupa u fudbalu.
Opširnije...
 
Hofu: Japanski kuvari uče da spremaju srpska jela Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 13. jun 2018.
hofu2Dvadeset dva profesionalna kuvara restorana i hotela u gradu Hofu naučili su da spremaju srpska tradicionalna jela – gibanicu, sataraš, Karađorđevu šniclu i kolače sa suvim šljivama, zahvaljujući časovima kulinarstva koje im je držala Tijana Nigato iz Ambasade Srbije u Japanu.
Opširnije...
 
Brisel: Autorski tekst ambasadora Marine Jovićević u magazinu „Diplomatik vrld“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 12. jun 2018.
altMagazin „Diplomatik vrld" objavio je autorski tekst Marine Jovićević, ambasador Srbije u Belgiji, o kulturnom doprinosu Srbije evropskoj baštini i zapadnoevropskoj civilizaciji.
Opširnije...
 
Skoplje: Srpske firme i vinarije predstavljene uglednim zvanicama Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 11. jun 2018.
altMakedonski premijer Zoran Zaev, kao i ministri policije i obrazovanja u Vladi Makedonije, Oliver Spasovski i Arbr Ademi, prisustvovali su promociji srpskih kompanija i vinarija u Ambasadi Srbije u Skoplju 7. juna, gde je u cilju podsticaja trgovinske saradnje organizovan koktel sa degustacijom hrane i pića iz Srbije.
Opširnije...
 
Tokio: Izložba fotografija Branke Takahaši Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 11. jun 2018.
tokio izlozbaIzložba fotografija Branke Takahaši pod nazivom „Besane ruske noći", koje su nastale tokom njenog boravka u Vladivostoku, održana je u galeriji „Steps" u tokijskoj četvrti Ginza, od 4. do 9. juna.
Opširnije...
 
Budimpešta: Održan srpsko-mađarski poslovni forum Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 10. jun 2018.
forumBudimpeštanska trgovinska i industrijska komora (BKIK) i Severnobanatski upravni okrug, u saradnji sa Ambasadom Srbije u Mađarskoj, organizovali su forum „Promocija privrednog potencijala Severnobanatskog okruga sa posebnim osvrtom na saradnju u oblasti ekologije", 7. juna u Ambasadi.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>