gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Саучешће шефа српске дипломатије Ивице Дачића поводом оружаног напада у Египту Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 26. мај 2017.
dacic slikaПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић упутио је телеграм саучешћа министру иностраних послова Арапске Републике Египат Самеху Шукри поводом оружаног напада у граду Миња.
Опширније...
 
Србија посвећена унапређењу сарадње са афричким државама Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 25. мај 2017.
Министар Дачић на свечаности поводом обележавања Дана АфрикеПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је данас у Београду свечаном обележавању Дана Африке.

На данашњој свечаности министар Дачић посебно је истакао да је Влада Србије донела одлуку да се 25. мај установи као Дан пријатељства са народима Африке.

Шеф српске дипломатије нагласио је да је Србија посвећена унапређењу сарадње са афричким државама, као и јачању политичких, економских, културних и других веза са државама и народима Африке.
Опширније...
 
Министар Дачић у Риму на неформалном састанку министара спољних послова „Западнобалканске шесторке" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 24. мај 2017.
Rim ZB6Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић, на позив италијанског министра иностраних послова Анђелина Алфана, учествовао је вечерас у Риму на неформалном састанку министара спољних послова „Западнобалканске шесторке".

Овај састанак представља један од припремних скупова на високом нивоу за предстојећи Самит о Западном Балкану, који ће у оквиру „Берлинског процеса" бити одржан у Трсту, 12. јула 2017. године.
Опширније...
 
Посвећеност очувању блиских и пријатељских односа између Србије и Грчке Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 24. мај 2017.
Kamenos 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са министром националне одбране Грчке Паносом Каменосом, који борави у званичној посети Србији 24. и 25. маја.
Опширније...
 
Министар Дачић и Хојт Ји о билатералној сарадњи и регионалној стабилности Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 24. мај 2017.
Ji 2Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић разговарао је данас са замеником помоћника државног секретара Сједињених Америчких Држава за европске и евроазијске послове Хојтом Јием који борави у посети Београду.
Опширније...
 
Регионални стамбени програм је пример да се може наћи решење уколико постоји воља Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 23. мај 2017.
srbobranПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић присуствовао је данас у Србобрану церемонији испоруке и почетка уградње грађевинског материјала корисницима Регионалног стамбеног програма у Републици Србији у оквиру потпројекта 2.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>