gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић разговарао са кандидатом Азербејџана за генералног директора Унеска Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 26. јул 2017.
Bulbuloglu 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са Поладом Булбулоглуом, кандидатом Азербејџана за позицију генералног директора Организације Уједињених нација за образовање, науку и културу – Унеско.
Опширније...
 
Стабилност у земљама Западног Балкана и снажна подршка САД-а том процесу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 26. јул 2017.
Skot 1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић састао се данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава у Републици Србији Кајлом Скотом.
Опширније...
 
Република Србија придаје велики значај развоју односа са државама региона Латинске Америке и Кариба Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 25. јул 2017.
Kongres Latinske_AmerikeГовор првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на церемонији отварања 18. конгреса Међународне федерације за изучавање Латинске Америке и Кариба (FIEALC) на Универзитету Џон Незбит:
Опширније...
 
Србија и Боливија традиционални пријатељи и партнери Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 25. јул 2017.
Bolivija _1Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас са потпредседником Вишенационалне Државе Боливије Алваром Гарсијом Линером, у оквиру његовог боравка у Београду ради учешћа на 18. конгресу Међународне федерације за изучавање Латинске Америке и Кариба, који организује Универзитет Џон Незбит.
Опширније...
 
Унапређење односа са Бугарском на плану економије, енергетике, инфраструктуре и туризма Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 25. јул 2017.
MSP Bugarske_8Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас са замеником премијера за правосудну реформу и министром иностраних послова Републике Бугарске Екатерином Захаријевом, која борави у радној посети Републици Србији у оквиру турнеје коју започиње у региону Западног Балкана, а у циљу припрема за преузимање бугарског председавања Саветом Европске уније од јануара 2018. године.
Опширније...
 
Билатерални односи Србије и Јапана у сталном успону Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 24. јул 2017.
Japan 2Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас амбасадора Јапана Ђуичија Такахару.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>