gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Државни секретар Тончев и Крихбаум о евроинтеграцијама Србије и актуелној ситуацији у региону Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. мај 2018.
Toncev- KrihbaumДржавни секретар у Министарству спољних послова Републике Србије Ивица Тончев састао се данас са Гунтером Крихбаумом, послаником и председником Одбора за европске послове немачког Бундестага.
Опширније...
 
Министар Дачић на Међународној парламентарној конференцији "Идејом Европске уније до мира и развоја" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 11. мај 2018.
Parl.konfИступање првог потпредседника Владе Србије и министра спољних послова Ивице Дачића на панелу „Европска безбедност – однос НАТО-а, Европске уније и Руске Федерације" на Међународној парламентарној конференцији „Идејом Европске уније до мира и развоја" која се одржава 11. и 12. маја у Београду:
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са замеником председника Комитета за међународне послове Савета федерације Федералне скупштине Руске Федерације Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 10. мај 2018.
kisljakПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић сусрео се данас са Сергејом Кисљаком, замеником председника Комитета за међународне послове Савета федерације Федералне скупштине Руске Федерације, који у Београду борави ради учешћа на Међународној парламентарној конференцији „Кроз идеју Европске уније ка миру и развоју".
Опширније...
 
Односи Србије и Републике Кипар засновани на чврстом пријатељству, историјски потврђеној блискости и солидарности два народа Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 10. мај 2018.
MIP KipraПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић данас је имао одвојени билатерални разговор са министром спољних послова Републике Кипар Никосом Христодулидисом, који се, као члан делегације у пратњи председника Републике Кипар Никоса Анастасијадиса, налази у посети Републици Србији.
Опширније...
 
Министар Дачић дочекао председника Републике Кипар Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 09. мај 2018.
Dai- predsednik_KipraПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић дочекао је данас на аеродрому „Никола Тесла" председника Републике Кипар Никоса Анастасијадиса који ће, на позив председника Србије Александра Вучића, боравити у дводневној званичној посети Републици Србији.
Опширније...
 
Дачић: "Веома успешне посете Индији, Непалу и Шри Ланки" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 08. мај 2018.
Posete I_N_i_SLПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић боравио је од 2. до 8. маја у званичним билатералним посетама Индији, Непалу и Шри Ланки, током којих је разговарао са највишим званичницима те три земље.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>