gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Спремност за свеобухватно унапређење билатералних односа између Србије и Непала Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 04. мај 2018.
MIP Nepala 2Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић који је данас допутовао у званичну посету Непалу састао се са својим домаћином, министром иностраних послова, Прадипом Кумаром Гјавалијем.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са потпредседником Индије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 04. мај 2018.
dacic-potpredsednik indijeПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се са потпредседником Индије Венкајах Наидуом (Venkaiah Naidu).
Опширније...
 
Дачић: "Веома важна и успешна посета Индији" Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 03. мај 2018.
0305 daccich indija izj1Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић који борави у званичној посети Републици Индији изразио је задовољство својом посетом, нагласио је да су односи Србије и Индије традиционално добри и да их карактерише висок ниво пријатељства и сарадње.
Опширније...
 
Министар Дачић одржао предавање у Индијском савету за међународне послове Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 03. мај 2018.
Indija -_predavanje_1Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић одржао је, током своје званичне посете Индији, предавање у угледном Индијском савету за међународне послове, на тему „Србија у региону, Европи и свету", које је уживо преношено путем видео линка.
Опширније...
 
Традиционално пријатељство и разумевање између Србије и Индије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 03. мај 2018.
dacic-mip indijeПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас у Њу Делхију са својим домаћином, министарком спољних послова Републике Индије, Сушмом Свараџ.
Опширније...
 
Министар Дачић у Њу Делхију разговарао са Таром Ганди Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 02. мај 2018.
daccich gandiПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић посетио је, данас, у Њу Делхију Тару Ганди, унуку Махатме Гандија.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>