gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министри Дачић и Лавров о продубљивању билатералних веза у свим областима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. јун 2018.
Dacic-LavrovПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас у Москви са министром иностраних послова Руске Федерације Сергејем Лавровим.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са потпредседником Владе Руске Федерације Јуријем Борисовим Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. јун 2018.
BorisovПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић састао се данас у Москви са потпредседником Владе Руске Федерације и копредседником српско-руског Међувладиног комитета за трговину, економску и научно-техничку сарадњу Јуријем Борисовим.
Опширније...
 
Амбасадор Филиповић и генерал-мајор Мојсиловић на Годишњој прегледној безбедносној конференицији ОЕБС-а Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. јун 2018.
filipovic oebs_280620182Делегација Републике Србије, коју су предводили вршилац дужности помоћника министра спољних послова за безбедносну политику амбасадор Бранимир Филиповић и помоћник министра одбране за политику одбране генерал-мајор Милан Мојсиловић, учествовала је на Годишњој прегледној безбедносној конференицији ОЕБС-а , одржаној од 26. до 28. јуна у Бечу.
Опширније...
 
Интензивирање политичког дијалога и сарадње између Републике Србије и Уједињеног Краљевства Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
уторак, 26. јун 2018.
Ricard Mur_1Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са Ричардом Муром, политичким директором у Форин Oфису (ФЦО) Уједињеног Краљевства.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са замеником генералног секретара Конференције УН о трговини и развоју Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 25. јун 2018.
Izabel Duran_3Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са замеником генералног секретара Конференције УН о трговини и развоју (UNCTAD) Изабел Дуран, која је у Београду званично отворила 39. регионални курс за земље у транзицији који се четврти пут заредом одржава у Београду.
Опширније...
 
Министар Дачић уручио дипломатски пасош Филипу Филиповићу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 25. јун 2018.
Filipovic 1_25._jun_2018Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић уручио је данас дипломатски пасош Филипу Филиповићу, ватерполисти и амбасадору добре воље.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>