gototopgototop
Министарство спољних послова Прес сервис
Саопштења
Министар Дачић примио у опроштајну посету амбасадорку Републике Индије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. јун 2018.
amb IndijeПрви потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић примио је данас у опроштајну посету амбасадорку Републике Индије у Републици Србији Нариндер Чохан.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са извршним директором Канцеларије УН за пројектне услуге Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 18. јун 2018.
Grete Faremo_jun_2018Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са подсекретаром и извршним директором Канцеларије УН за пројектне услуге (UNOPS) Грете Фаремо, која борави у дводневној посети Републици Србији.
Опширније...
 
Министар Дачић честитао Рамазански бајрам Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 15. јун 2018.
DПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић честитао је данас реису-л-улеми Исламске заједнице Србије Сеаду Насуфовићу, председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији муфтији Мевлуду Дудићу и свим грађанима исламске вероисповести у земљи и свету Рамазански бајрам.
Опширније...
 
Министар Дачић разговарао са министром одбране Словачке Републике Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 15. јун 2018.
MO SlovackeПрви потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са министром одбране Словачке Републике Петером Гајдошем.
Опширније...
 
Билатерални односи Србије и Аустрије добри и карактерише их развијена сарадња у свим сегментима Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 14. јун 2018.
PD MIP Austrije 3Први потпредседник Владе и министар спољних послова Републике Србије Ивица Дачић разговарао је данас са Александером Маршиком, политичким директором и шефом Сектора за билатералу у Министарству иностраних послова Републике Аустрије, који се налази у једнодневној посети Србији.
Опширније...
 
Висок степен међусобног разумевања између Србије и Бразила Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 14. јун 2018.
Magaljaes 5Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић примио је данас у куртоазну посету подсекретара за мултилатералу, политичка питања, Европу и Северну Америку у Министарству иностраних послова Федеративне Републике Бразила, амбасадора Фернанда Симаса Магаљаеса, који је предводио делегацију Бразила на билатералним политичким консултацијама два министарства спољних послова.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Следећа > Крај >>