gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Dačić razgovarao sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Grčke Marijom Koliom-Carukom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 25. februar 2017.
2Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa državnim sekretarom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Grčke Marijom Koliom-Carukom.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa Kristijanom Danijelsonom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 23. februar 2017.
Danijelson 2Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim direktorom u Direktoratu za susedsku politiku i pregovore o proširenju Evropske komisije Kristijanom Danijelsonom.
Opširnije...
 
Ambasador Filipović razgovarao sa delegacijom Instituta za visoke studije nacionalne odbrane iz Pariza Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 23. februar 2017.
ihednVršilac dužnosti pomoćnika ministra za bezbednosnu politiku ambasador Branimir Filipović sastao se danas sa delegacijom Instituta za visoke studije nacionalne odbrane iz Pariza.
Opširnije...
 
Intenzivan dijalog Srbije i Slovenije na svim nivoima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 22. februar 2017.
pahorPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravio je danas u zvaničnoj poseti Republici Sloveniji, na poziv svog slovenačkog kolege Karla Erjaveca.
Opširnije...
 
Razvoj odnosa Srbije i Slovenije u političkoj, ekonomskoj i kulturnoj sferi Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 22. februar 2017.
slovenijaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić boravi u poseti Republici Sloveniji.
Opširnije...
 
Ministar Dačić i Vladimir Rahmanjin o glavnim pravcima saradnje Organizacije UN za hranu i poljoprivredu i Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 21. februar 2017.
rahmanjinPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je pomoćnika generalnog direktora i regionalnog predstavnika za Evropu i Centralnu Aziju Organizacije UN za hranu i poljoprivredu (FAO) Vladimira Olegoviča Rahmanjina koji boravi u Srbiji, radi učešća na konferenciji u vezi sa početkom implementacije projekta „Doprinos održivog gazdovanja šumama niskoj emisiji i prilagodljivom razvoju" (Beograd, 21-22. februar), u koorganizaciji Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i FAO.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>