gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić razgovarao sa kandidatom Azerbejdzana za generalnog direktora Uneska Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 26. jul 2017.
Bulbuloglu 1Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa Poladom Bulbulogluom, kandidatom Azerbejdzana za poziciju generalnog direktora Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu – Unesko.
Opširnije...
 
Stabilnost u zemljama Zapadnog Balkana i snažna podrška SAD-a tom procesu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 26. jul 2017.
Skot 1Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kajlom Skotom.
Opširnije...
 
Republika Srbija pridaje veliki značaj razvoju odnosa sa državama regiona Latinske Amerike i Kariba Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 25. jul 2017.
Kongres Latinske_AmerikeGovor prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na ceremoniji otvaranja 18. kongresa Međunarodne federacije za izučavanje Latinske Amerike i Kariba (FIEALC) na Univerzitetu Džon Nezbit:
Opširnije...
 
Srbija i Bolivija tradicionalni prijatelji i partneri Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 25. jul 2017.
Bolivija _1Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa potpredsednikom Višenacionalne Države Bolivije Alvarom Garsijom Linerom, u okviru njegovog boravka u Beogradu radi učešća na 18. kongresu Međunarodne federacije za izučavanje Latinske Amerike i Kariba, koji organizuje Univerzitet Džon Nezbit.
Opširnije...
 
Unapređenje odnosa sa Bugarskom na planu ekonomije, energetike, infrastrukture i turizma Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 25. jul 2017.
MSP Bugarske_8Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa zamenikom premijera za pravosudnu reformu i ministrom inostranih poslova Republike Bugarske Ekaterinom Zaharijevom, koja boravi u radnoj poseti Republici Srbiji u okviru turneje koju započinje u regionu Zapadnog Balkana, a u cilju priprema za preuzimanje bugarskog predsedavanja Savetom Evropske unije od januara 2018. godine.
Opširnije...
 
Bilateralni odnosi Srbije i Japana u stalnom usponu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 24. jul 2017.
Japan 2Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas ambasadora Japana Djuičija Takaharu.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>