gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Izjava prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića nakon povlačenja aplikacije Prištine za članstvo u Interpolu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
Slika -_Ivica_Dacic_2„Priština je povukla kandidaturu za članstvo u Interpolu budući da je shvatila da ne postoji ni jedan promil šansi da tzv. Kosovo na glasanju postane član Interpola, kao ni drugih važnih međunarodnih organizacija.
Opširnije...
 
Snažan zajednički interes Srbije i Japana Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
I. Dai_-_delegacija_JapanaPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas poslanicu Predstavničkog doma Parlamenta Japana i bivšu ministarku pravde Japana Joko Kamikavu.
Opširnije...
 
Zahvalnost Unicefu na naporima za poboljšanje položaja i zaštite prava dece u Srbiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
Unicef KanPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas Afshan Kan, regionalnu direktorku Unicefa za Evropu i Centralnu Aziju i specijalnu koordinatorku za izbeglice i migrante u Evropi.
Opširnije...
 
Ministar Dačić sastao se predsednikom Parlamentarne skupštine OEBS-a Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
Dacic -_delegacija_OEBSPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa predsednikom Parlamentarne skupštine Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) Georgom Ceretelijem i generalnim sekretarom Parlamentarne skupštine Robertom Montelom, koji borave u poseti Beogradu u okviru 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije.
Opširnije...
 
Šef srpske diplomatije sastao se parlamentarnom delegacijom DR Kongo Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
I. Dacic_-_delegacija_DR_KongoPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas, na marginama 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije koja se održava u Beogradu, prvog potpredsednika Senata Demokratske Republike Kongo Badibangu Tita Samija i članove njegove delegacije.
Opširnije...
 
Ministar Dačić primio je potpredsednika Parlamenta Države Palestine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 15. oktobar 2019.
 _-_Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas, na marginama 141. zasedanja Skupštine Interparlamentarne unije koja se održava u Beogradu, potpredsednika Parlamenta Države Palestine Alija Abdela Al Ahmeda i članove delegacije u pratnji.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>