gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić čestitao Božić Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 24. decembar 2018.
DPrvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je Božić beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru, velikodostojnicima Rimokatoličke crkve i svim građanima Srbije koji ovaj praznik slave po Gregorijanskom kalendaru sa željom da ga proslave u radosti sa verom u bolju budućnost svih nas u Srbiji.
Opširnije...
 
Otvoren Konzulat Republike Srbije u Montani Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 22. decembar 2018.
Montana 20._decembar_2018U prisustvu državnog sekretara Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije Nemanje Stevanovića i generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića, u Bozmanu, Montana, 20. decembra 2018. godine svečano je otvoren Konzulat Republike Srbije, na čelu sa počasnim konzulom Ronaldom Barklom. Konzulat Republike Srbije u Montani obuhvata konzularno područje teritorije savezne države Montane i savezne države Vašington.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa zamenikom ministra spoljnih poslova Republike Grčke Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 21. decembar 2018.
Bolaris 2Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je sa zamenikom ministra spoljnih poslova Republike Grčke Markosom Bolarisom na marginama sednice Visokog saveta za saradnju Republike Srbije i Republike Grčke, koji je održan danas u Beogradu.
Opširnije...
 
Ministar Dačić dočekao predsednika Vlade Grčke Aleksisa Ciprasa Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 20. decembar 2018.
Cipras aerodromPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić dočekao je večeras na aerodromu „Nikola Tesla" predsednika Vlade Republike Grčke Aleksisa Ciprasa koji će boraviti u Beogradu povodom održavanja druge sednice Visokog saveta za saradnju između Republike Srbije i Republike Grčke.
Opširnije...
 
Ministar Dačić primio u oproštajnu posetu ambasadora Republike Indonezije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. decembar 2018.
amb Indonezije_19._decembar_2018Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Indonezije u Srbiji Harija Kandua, uoči završetka njegovog mandata
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa novim ambasadorom Republike Argentine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. decembar 2018.
amb Argentine_19._decembar_2018Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu novog ambasadora Republike Argentine Estanislaoa Savelsa. U razgovoru je istaknuto da je Argentina jedan od najvažnijih partnera Republike Srbije u regionu Latinske Amerike i šire, sa kojim nas vezuje dugogodišnje prijateljstvo, odlični odnosi i zajedničko zalaganje za poštovanje međunarodnog prava.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>