gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić učestvovao na Mediteranskoj konferenciji OEBS-a u Malagi Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 26. oktobar 2018.
Malaga OebsPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić učestvovao je na Mediteranskoj konferenciji OEBS-a na kojoj je razmatrana saradnja država učesnica OEBS-a sa Mediteranskim partnerima u oblasti energetike i zaštite životne sredine.
Opširnije...
 
Unapređenje ekonomske saradnje i važnost razmena privrednih delegacija Srbije i Španije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 25. oktobar 2018.
Sevilja 3 25. oktDrugog dana boravka u Sevilji, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se sa Vanesom Bernard Gonsales, šefom Agencije za promociju izvoza Andaluzijske Vlade (Extenda Junta de Andaluzia).
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa predstavnikom Vlade Kraljevine Španije u Autonomnom regionu Andaluzija Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 25. oktobar 2018.
Rodriges 1Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se u Sevilji sa Alfonsom Rodriges Gomes de Selisom, predstavnikom Vlade Kraljevine Španije u Autonomnom regionu Andaluzija.
Opširnije...
 
Poseta stafera američkog Kongresa Ministarstvu spoljnih poslova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 25. oktobar 2018.
zgrada msp-aDržavni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Nemanja Stevanović susreo se danas sa šestočlanom delegacijom stafera američkog Kongresa, koji borave u poseti Beogradu od 23. do 26. oktobra.
Opširnije...
 
Dačić: „Nastavljamo sa širenjem mreže konzulata na čelu sa počasnim konzulima“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 24. oktobar 2018.
Sevilja 3Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić u okviru posete povodom otvaranja Konzulata Republike Srbije u Sevilji razgovarao je danas sa gradonačelnikom Sevilje Huan Espadas Sehasom.
Opširnije...
 
Svečano uručene diplome polaznicima Diplomatske akademije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 23. oktobar 2018.
Dodela diploma_DA_2018Obraćanje prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na svečanosti povodom dodele diploma polaznicima Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova generacije 2017/18 i prijema novih polaznika:
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>