gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Tradicionalno prijateljstvo, poštovanje i obostrano razumevanje Srbije i Laosa Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 23. oktobar 2018.
Amb. LaosaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Narodne Demokratske Republike Laos Pukao Pomavongsa, koji na nerezidencijalnoj osnovi pokriva Republiku Srbiju iz Ambasade Laosa u Austriji.
Opširnije...
 
Srbija unapređuje ekonomsku i političku saradnju sa Slovačkom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 23. oktobar 2018.
Sevanovic SlovackaDržavni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije Nemanja Stevanović sastao se u Bratislavi sa državnim sekretarom Ministarstva inostranih i evropskih poslova Slovačke Republike Lukašom Parizekom.
Opširnije...
 
Ministar Dačić i šef UNMIK-a o aktuelnoj osetljivoj bezbednosnoj i političkoj situaciji na Kosovu i Metohiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Tanin okt. 2018Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas specijalnog predstavnika generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i šefa UNMIK-a Zahira Tanina, u sklopu njegove redovne posete Beogradu pred predstojeću sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o radu UNMIK-a.
Opširnije...
 
Oproštajna poseta ambasadora Vijetnama Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 22. oktobar 2018.
VijetnamPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu nerezidencijalnog ambasadora Socijalističke Republike Vijetnam u Republici Srbiji Tran Than Conga.
Opširnije...
 
Dačić: „Dublje ekonomsko povezivanje Zapadnog Balkana od vitalnog interesa za ceo region“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Tan2018-10-22 133445469_1Istupanje prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na uvodnoj sesiji 18. ekonomskog samita Srbije:
Opširnije...
 
Svaka žrtva koja je pala kao žrtva zločina naročito na rasnom i nacionalnom planu zaslužuje osudu, duboko poštovanje i sećanje Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 22. oktobar 2018.
GideonPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je prof. dr Gideona Grajfa, eksperta za Aušvic, autora knjige „Jasenovac Aušvic Balkana. Ustaška imperija okrutnosti". Sastanku su prisustvovali predsednik Udruženja preživelih iz Aušvica Moše Ha Elion, predsednik Udruženja preživelih iz Jasenovca Milinko Čekić i preživeli iz Aušvica i Jasenovca.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>