gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Kajlom Skotom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 10. oktobar 2018.
Skot okt._2018Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Republici Srbiji Kajlom Skotom.
Opširnije...
 
Državni sekretar Tončev razgovarao sa državnom sekretarkom Serap Guler Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 10. oktobar 2018.
Toncev Diseldorf_2Tokom službenog boravka u Diseldorfu, državni sekretar Ivica Tončev je 09. oktobra 2018. godine posetio vladu nemačke pokrajine Severne Rajne Vestfalije u kojoj se susreo sa Serap Guler, državnom sekretarkom za pitanja integracija u Ministarstvu za decu, porodicu, izbeglice i integraciju.
Opširnije...
 
Odnosi Srbije i Rumunije tradicionalno dobri i predstavljaju model dobrosusedstva u regionu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 09. oktobar 2018.
Temisvar konferencijaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić boravio je danas u Temišvaru gde je učestvovao na međunarodnoj konferenciji pod nazivom „Bezbednosni izazovi na Balkanu", koju su organizovale NVO „Novi strategijski centar" iz Bukurešta i Zapadni univerzitet u Temišvaru.
Opširnije...
 
Ministar Dačić u Temišvaru na konferenciji „Bezbednosni izazovi na Balkanu" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 09. oktobar 2018.
0910 temissvar_forumPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić učestvovao je danas u Temišvaru na konferenciji „Bezbednosni izazovi na Balkanu". Ministar Dačić otvorio je konferenciju sa ministrom inostranih poslova Rumunije Teodorom Maleškanuom.
Opširnije...
 
Ambasador Filipović razgovarao sa predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 09. oktobar 2018.
NATO 3_8._oktobar_2018Ambasador Branimir Filipović, v.d. pomoćnika ministra za bezbednosnu politiku, razgovarao je sa predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a vazduhoplovnim maršalom Stjuartom Pičom, koji je u poseti Beogradu u delegaciji NATO-a, predvođenom generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom, a koja je prisustvovala otvaranju vežbe u oblasti vanrednih situacija „Srbija 2018".
Opširnije...
 
Državni sekretar Ivica Tončev i gradonačelnik Diseldorfa otvorili izložbu „Mi kod vas – jedan suživot koji traje 50 godina“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 09. oktobar 2018.
Toncev DiseldorfU gradskoj većnici Diseldorfa, 08. oktobra, otvorena je izložba „Mi kod vas – jedan suživot koji traje 50 godina". Izložba je posvećena obeležavanju pedesetogodišnjice potpisivanja Sporazuma o zapošljavanju građana tadašnje Jugoslavije.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>