gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Dačić: „Srbija podržava da sve zemlje regiona budu članice EU i raduje se uspesima svake" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 04. oktobar 2018.
0410 daccich metropol pokPrvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić prisustvovao je svečanoj večeri i obratio se učesnicima 7. samita EU – Jugoistočna Evropa „Održivi oporavak na Balkanu – Srbija u vodećoj ulozi".
Opširnije...
 
Odnosi Srbije i Grčke zasnovani na čvrstom prijateljstvu, istorijski potvrđenoj bliskosti i solidarnosti dva naroda Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 04. oktobar 2018.
Nova demokratijaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas Jorgosa Kumucakosa, šefa spoljnopolitičkog odbora „Nove demokratije", najveće opozicione partije u Grčkoj.
Opširnije...
 
Brifing povodom međunarodne konferencije „Forum za energetsku bezbednost na prostoru Evroazije“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 03. oktobar 2018.
Brifing Filipovic_MSPU Ministarstvu spoljnih poslova održan je brifing za predstavnike ambasada evropskih i azijskih zemalja, kao i predstavnike delegacija međunarodnih organizacija u Republici Srbiji, a povodom međunarodne konferencije: „Forum za energetsku bezbednost na prostoru Evroazije", koja će se održati 26. i 27. oktobra 2018. godine. Organizatori ove međunarodne konferencije su Ministarstvo spoljnih poslova, Ministarstvo rudarstva i energetike, Fakultet bezbednosti Univerziteta u Beogradu i Fondacija „Enerdzipakt"
Opširnije...
 
Ministar Dačić u Moskvi razgovarao sa potpredsednikom Vlade Ruske Federacije i predsednikom kompanije „Gasprom" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 03. oktobar 2018.
Dacic -_MoskvaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić boravi danas u Moskvi, gde je učestvovao na međunarodnom forumu za energetiku „Ruska energetska nedelja".
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa guvernerom Razvojne banke Saveta Evrope Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 02. oktobar 2018.
VencelPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa guvernerom Banke za razvoj Saveta Evrope Rolfom Vencelom i delegacijom Banke, koji su u radnoj poseti Beogradu.
Opširnije...
 
Ministar Dačić na svečanosti povodom otvaranja autoputa "9. januar" Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 02. oktobar 2018.
BanjalukaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić prisustvovao je danas svečanom otvaranju i puštanju u saobraćaj preostale deonice autoputa „9. januar" koji povezuje Banjaluku i Doboj.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>