gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ambasador Filipović razgovarao zamenikom državnog sekretara za bezbednosnu politiku i političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova i trgovine Mađarske Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 20. novembar 2018.
Branimir -_Madjarska_novAmbasador Branimir Filipović, v.d. pomoćnika ministra za bezbednosnu politiku razgovarao je sa dr. Ištvanom Balogom, zamenikom državnog sekretara za bezbednosnu politiku i političkim direktorom Ministarstva spoljnih poslova i trgovine Mađarske.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa državnim sekretarom u Ministarstvu spoljnih poslova Poljske Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 19. novembar 2018.
DS MIP_PoljskePrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Poljske Šimona Šinkovskog vel Senka, povodom poljskog predsedavanja „Berlinskim procesom", a u okviru kog će biti održan i naredni, Šesti samit o Zapadnom Balkanu, u julu 2019. godine.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa predsednikom Mehanizma Ujedinjenih nacija za međunarodne krivične tribunale za bivšu Jugoslaviju i Ruandu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 19. novembar 2018.
Meron 2018Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsednikom Mehanizma Ujedinjenih nacija za međunarodne krivične tribunale za bivšu Jugoslaviju i Ruandu sudijom Teodorom Meronom, koji boravi u zvaničnoj poseti Beogradu, 19. i 20. novembra.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Katara Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 19. novembar 2018.
Amb. Katara_novPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Države Katar u Republici Srbiji šeika Mubaraka Fahada Al Tanija.
Opširnije...
 
Spremnost za dalje jačanje dijaloga, razmenu poseta na svim nivoima i nastavak intenzivne saradnje između Srbije i Japana Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 19. novembar 2018.
amb. japanaPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republika Srbije Ivica Dačić primio je danas ambasadora Japana u Republici Srbiji Djunići Marujamu.
Opširnije...
 
Sastanak SEEGROUP u Briselu posvećen vežbi „Srbija 2018“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 18. novembar 2018.
brussels-1553872-1280x960U okviru predsedavanja Misije Srbije pri NATO-u neformalnom Grupom za nadzor bezbednosne saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEEGROUP), 16. novembra, u sedištu NATO-a u Briselu održan je tematski sastanak posvećen civilnoj vežbi iz oblasti vanrednih situacija „Srbija 2018" koja je održana od 8. do 11. oktobra u okolini Mladenovca.
Ključne reči: NATO
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>