gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić razgovarao sa novim ambasadorom Republike Argentine Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. decembar 2018.
amb Argentine_19._decembar_2018Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas u kurtoaznu posetu novog ambasadora Republike Argentine Estanislaoa Savelsa. U razgovoru je istaknuto da je Argentina jedan od najvažnijih partnera Republike Srbije u regionu Latinske Amerike i šire, sa kojim nas vezuje dugogodišnje prijateljstvo, odlični odnosi i zajedničko zalaganje za poštovanje međunarodnog prava.
Opširnije...
 
Sastanak Američko - jadranske povelje u Podgorici Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 19. decembar 2018.
Podgorica -_FilipovicDelegacija Ministarstva spoljnih poslova koju je predvodio vršilac dužnosti pomoćnika ministra za bezbednosnu politiku ambasador Branimir Filipović učestvovala je u statusu posmatrača na ministarskom sastanku Američko-jadranske povelje (A5), koji je održan u Podgorici, 17. i 18. decembra 2018. godine. Ovaj sastanak, održan u formatu ministara spoljnih poslova, predstavlja poslednji u nizu skupova realizovanih u okviru ovogodišnjeg predsedavanja Crne Gore ovom regionalnom bezbednosnom inicijativom. Predsedavanje Američko-jadranskoj povelji u narednoj godini preuzima Republika Albanija.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao telefonom sa ministrom spoljnih poslova Poljske Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 16. decembar 2018.
ministri phonoPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je telefonom sa ministrom spoljnih poslova Republike Poljske Jacekom Čaputovičem.
Opširnije...
 
U Bakuu održan 39. sastanak Saveta Ministara spoljnih poslova Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 14. decembar 2018.
39 BSEC_BakuRepublika Srbija je 14. decembra 2018. godine učestvovala na 39. sastanku Saveta Ministara spoljnih poslova Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju.
Opširnije...
 
Okončano predsedavanje Srbije neformalnom inicijativom SEEGROUP Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 14. decembar 2018.
Brisel SEEGROUPZavršnim ambasadorskim sastankom u sedištu NATO-a, koji je održan 14. decembra 2018. godine okončano je ovogodišnje predsedavanje Misije Srbije pri NATO-u neformalnoj Grupi za nadzor bezbednosne saradnje u jugoistočnoj Evropi (SEEGROUP).
Opširnije...
 
Učenici Šeste beogradske gimnazije posetili Ministarstvo spoljnih poslova Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 11. decembar 2018.
Gimnazijalci Muzej_decembarU organizaciji Diplomatske akademije, učenici Šeste beogradske gimnazije posetili su danas Ministarstvo spoljnih poslova u okviru nastavnog plana i programa predmeta Ustav i prava građana.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sledeća > Kraj >>