gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić razgovarao sa predsednikom Parlamenta Šri Lanke Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 07. maj 2018.
Dacic - predsednik Skupstine SL 3Prvi potpredsednika Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predsednikom Parlamenta Šri Lanke Karu Džajasurijom.
Opširnije...
 
Intervju prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića za indijski dnevni list „The Hindu“ Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 07. maj 2018.
ID 2Zakon Sjedinjenih država kojim one nastoje da sankcionišu zemlje koje obavljaju energetsku i vojnu razmenu sa Rusijom je „licemeran", kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ističe da Indija i Srbija treba da ožive veze koje su imale u doba Pokreta nesvrstanih.
Ključne reči: intervjui Indija Ivica Dačić
Opširnije...
 
Ministar Dačić i predsednik Vlade Šri Lanke o intenziviranju bilateralnog političkog dijaloga i unapređenju saradnje u svim oblastima Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 07. maj 2018.
PV Sri_Lanka_maj_2018Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Kolombu sa predsednikom Vlade Šri Lanke Ranilom Vikremesingeom.
Opširnije...
 
Ministar Dačić i predsednica Nepala o unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 07. maj 2018.
Predsednica Nepala 6Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnh poslova Ivica Dačić, koji boravi u zvaničnoj poseti Saveznoj Demokratskoj Republici Nepal, razgovarao je sa predsednicom Nepala Bidje Devi Bandari.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa premijerom Nepala Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 06. maj 2018.
pv nepala katmanduPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa premijerom Nepala Šarmom Olijem.
Opširnije...
 
Ministar Dačić održao predavanje u Savetu za međunarodne poslove Nepala Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 05. maj 2018.
Nepal -_predavanje_5Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić održao je, tokom svoje zvanične posete Nepalu, predavanje u uglednom Savetu za međunarodne poslove Nepala. Ministar Dačić mnogobrojnim uglednim zvanicama govorio je na temu „Srbija u regionu, Evropi i svetu".
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Sledeća > Kraj >>