gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Srbija može da računa na podršku Republike Kabo Verde u naporima da očuva svoje nacionalne interese Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 18. septembar 2018.
MIP Kabo_VerdePrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova, odbrane i dijaspore Republike Kabo Verde Luišem Felipe Tavarešom koji boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.
Opširnije...
 
Oproštajna poseta ambasadora Estonije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 18. septembar 2018.
Estonac -_oprostajni_susretPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Estonije na nerezidencijalnoj osnovi iz Talina Danijela Erika Šaera.
Opširnije...
 
Ministar Dačić na ceremoniji polaganja zakletve počasnog konzula Dragana Markovića u Ambasadi Grčke Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 17. septembar 2018.
Poc konzul - D.MarkovicObraćanje prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na ceremoniji polaganja zakletve počasnog konzula Dragana Markovića u Ambasadi Republike Grčke u Beogradu:
Opširnije...
 
Ministar Dačić primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 17. septembar 2018.
Amb. Poljske_-_oprostajni_susretPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Tomaša Njegođiša, koji završava svoju misiju u Republici Srbiji.
Opširnije...
 
Ministar Dačić ispratio potpredsednika Indije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 16. septembar 2018.
Ivica Dačić - Venkaj NaiduPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić ispratio je na aerodromu „Nikola Tesla" potpredsednika Indije Venkaja Naidua, koji je boravio u zvaničnoj poseti Republici Srbiji.
Opširnije...
 
Nemačka je jedan od najznačajnijih ekonomskih partnera i jedan od najvećih investitora u srpsku privredu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 14. septembar 2018.
Berlinski privrednici 4Istupanje prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije Ivice Dačića u Berlinu, na ceremoniji obeležavanja 20 godina Registrovanog udruženja berlinskih privrednika „Berlinski privredni razgovori", u diskusiji na temu „Zapadni Balkan u Evropi – mogućnosti i izazovi":
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Sledeća > Kraj >>