gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić i predsednica Nepala o unapređenju bilateralnih odnosa dve zemlje Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 07. maj 2018.
Predsednica Nepala 6Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnh poslova Ivica Dačić, koji boravi u zvaničnoj poseti Saveznoj Demokratskoj Republici Nepal, razgovarao je sa predsednicom Nepala Bidje Devi Bandari.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa premijerom Nepala Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
nedelja, 06. maj 2018.
pv nepala katmanduPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa premijerom Nepala Šarmom Olijem.
Opširnije...
 
Ministar Dačić održao predavanje u Savetu za međunarodne poslove Nepala Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 05. maj 2018.
Nepal -_predavanje_5Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić održao je, tokom svoje zvanične posete Nepalu, predavanje u uglednom Savetu za međunarodne poslove Nepala. Ministar Dačić mnogobrojnim uglednim zvanicama govorio je na temu „Srbija u regionu, Evropi i svetu".
Opširnije...
 
Češći susreti srpskih i nepalskih privrednika u cilju prezentovanja privreda i mogućnosti za saradnju Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
subota, 05. maj 2018.
PK Nepal 4Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji boravi u zvaničnoj poseti Nepalu, posetio je danas u Katmanduu Nepalsku privrednu komoru.
Opširnije...
 
Spremnost za sveobuhvatno unapređenje bilateralnih odnosa između Srbije i Nepala Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 04. maj 2018.
MIP Nepala 2Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić koji je danas doputovao u zvaničnu posetu Nepalu sastao se sa svojim domaćinom, ministrom inostranih poslova, Pradipom Kumarom Gjavalijem.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa potpredsednikom Indije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 04. maj 2018.
dacic-potpredsednik indijePrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se sa potpredsednikom Indije Venkajah Naiduom (Venkaiah Naidu).
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Sledeća > Kraj >>