gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Pres servis
Saopštenja
Ministar Dačić i šef UNMIK-a o aktuelnoj bezbednosnoj i političkoj situaciji na Kosovu i Metohiji Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 31. januar 2018.
3Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je danas specijalnog predstavnika generalnog sekretara Ujedinjenih nacija i šefa UNMIK-a Zahira Tanina, u sklopu njegove redovne posete Beogradu, pred predstojeću sednicu Saveta bezbednosti UN-a o radu UNMIK-a.
Opširnije...
 
Republika Srbija posvećena očuvanju sećanja na žrtve Holokausta Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 30. januar 2018.
Dacic-LauderPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je sa predsednikom Svetskog jevrejskog kongresa Ronaldom Lauderom, na marginama Međunarodne konferencije o odgovornosti institucija, država i pojedinaca u borbi protiv antisemitizma u regionu OEBS-a, koja je održana 29. januara u Rimu.
Opširnije...
 
Ministar Dačić razgovarao sa državnim sekretarom Svete Stolice kardinalom Pjetrom Parolinom Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 30. januar 2018.
daccich parolino_30012018_04Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa državnim sekretarom Svete Stolice kardinalom Pjetrom Parolinom.
Opširnije...
 
Intenziviranje bilateralnih odnosa Srbije i Vatikana Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 30. januar 2018.
 daccich_galagerPrvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Vatikanu sa sekretarom Svete Stolice za odnose sa državama monsinjorem Polom Galagerom.
Opširnije...
 
Podrška Irske reformskim naporima i evrointegracijama Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
utorak, 30. januar 2018.
DSC 0003Državni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Nemanja Stevanović sastao se sa ministrom za evropske poslove Irske Helen Mekenti.
Opširnije...
 
Kontinuitet podrške Italije evropskim integracijama Srbije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 29. januar 2018.
dacic alfano rome 29012018 01Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić sastao se danas u Rimu, na marginama Međunarodne konferencije o odgovornosti država, institucija i pojedinaca u borbi protiv antisemitizma u regionu OEBS-a, sa ministrom inostranih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije Anđelinom Alfanom.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 111 112 113 114 115 116 117 Sledeća > Kraj >>