Selaković uručio ključeve 20 stanova u Prokuplju

15. mar 2022.
Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković danas je u Prokuplju, u okviru realizacije Regionalnog stambenog projekta u Srbiji, uručio ključeve 20 stanova namenjenih izbegličkim porodicama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ministar Selaković, koji je predsednik Komisije za koordinaciju procesa trajne integracije izbeglica, izrazio je zadovoljstvo što 20 porodica dobija svoj dom, naglasivši da samim tim i grad Prokuplje postaje bogatije za 20 porodica.

Selaković je istakao da današnji dan označava početak nove faze u životima korisnika, poželevši im da ih za ove domove vežu samo lepi trenuci.

Takođe, ministar je preneo najiskrenije pozdrave predsednika Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić, poželevši prisutnima da budu svedoci novog razvoja Prokuplja, Toplice i juga Srbije.

„Želim vam mnogo zdravlja, lične i porodične sreće i poslovnih uspeha, a da se iz ove zgrade ori pesma kad se deca rađaju, kćeri udaju i sinovi žene“, poručio je ministar Selaković, ujedno poželevši da teška i nesrećna vremena koja potresaju celu Evropu što pre prođu.