Селаковић уручио кључеве 20 станова у Прокупљу

15. мар 2022.
Министар спољних послова Никола Селаковић данас је у Прокупљу, у оквиру реализације Регионалног стамбеног пројекта у Србији, уручио кључеве 20 станова намењених избегличким породицама из Босне и Херцеговине и Хрватске.

Министар Селаковић, који је председник Комисије за координацију процеса трајне интеграције избеглица, изразио је задовољство што 20 породица добија свој дом, нагласивши да самим тим и град Прокупље постаје богатије за 20 породица.

Селаковић је истакао да данашњи дан означава почетак нове фазе у животима корисника, пожелевши им да их за ове домове вежу само лепи тренуци.

Такође, министар је пренео најискреније поздраве председника Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић, пожелевши присутнима да буду сведоци новог развоја Прокупља, Топлице и југа Србије.

„Желим вам много здравља, личне и породичне среће и пословних успеха, а да се из ове зграде ори песма кад се деца рађају, кћери удају и синови жене“, поручио је министар Селаковић, уједно пожелевши да тешка и несрећна времена која потресају целу Европу што пре прођу.